Goedgevulde kaart
Een uitgebreide menukaart kan in dit De Beren restaurant natuurlijk niet ontbreken. Zo staat de lunchkaart vol rijkelijk belegde broodjes, knapperige tosti’s, verrassende clubsandwiches en goedgevulde salades. Gasten kunnen ervoor kiezen om buiten in het zonnetje te lunchen of binnen plaats te nemen. Tussen de middag- en avondmaaltijd door is het terras of de sfeervolle bar een prima plek om gezellig met vrienden, familie of collega’s te borrelen.
Beren ‘classics’ van de houtskoolgrill
’s Avonds kunnen de gasten zich te goed doen aan de De Beren ‘classics’: traditionele gerechten zoals spareribs en saté. Echte Bourgondiërs kiezen voor een goedgebakken entrecote of tournedos van Zuid-Amerikaanse runderen. Bijna alle gerechten worden bereid op de houtskoolgrill, waardoor ze een unieke smaak krijgen. Daarnaast zijn er ieder seizoen wisselende gerechten. Én aan de kids is ook gedacht! Zij hebben keus uit zes kindermenu’s met vrolijke Beren-ijsbeker. Een diner bij De Beren kan gecombineerd worden met een bioscoopbezoek aan Vue. Dit Beren Biosarrangement kost 29,50 per persoon en bevat een driegangenkeuzemenu en toegang tot het filmhuis.
Een restaurantmerk met een sterke persoonlijkheid
Het typisch Rotterdamse horecaconcept De Beren staat bekend om haar kwalitatieve royale gerechten voor een vriendelijke prijs. De Beren startte in 1984 met de opening van een eetcafé op de Noordsingel in Rotterdam. Inmiddels is het concept uitgegroeid tot een succesvolle horecaformule met restaurants en bezorgrestaurants in heel Nederland. Het plan is om de komende jaren de restaurantketen te laten groeien, waardoor nog meer mensen kennis kunnen maken met de smaakvolle gerechten.
Het team van De Beren Heerhugowaard is nog op zoek naar versterking in de keuken. Belangstellenden kunnen via de website een sollicitatie indienen.