'T KRUIS/OUDESLUIS - In de vierde klasse van het zondagvoetbal hebben zowel KSV als Hugo Boys de eerste overwinning van het seizoen kunnen bijschrijven. KSV won op eigen veld van Succes terwijl Hugo Boys de punten meenam uit Oudesluis.

KSV was gebrand om van de hatelijke nul af te raken en daar voetbalde de ploeg van trainer Nick de Waart ook naar, want er werd de nodige strijd geleverd tegen Succes. In de eerste helft kwam de Kruizer formatie via Jasper Bakker op voorsprong.

Na een uur spelen was het Tom Kamp die gelijk wist te maken, maar kort hierna was er een hernieuwde voorsprong voor KSV, ditmaal via Tygo Brantjes. Na een handsbal binnen de zestien ging de bal vervolgens aan de andere kant op de stip en was het Bram Dekker die voor de 2-2 zorgde. Het duel kon daarna alle kanten opvallen, maar ditmaal wist KSV wel de volle buit te pakken toen Jesper Luitjes vlak voor tijd de winnende wist te maken: 3-2.

Hugo Boys stond na drie wedstrijden op één punt en ging op bezoek bij promovendus Oudesluis dat vroeg in de wedstrijd op voorsprong kwam dor een treffer van Beekhuizen. De ploeg van trainer Ron Weinbrecher wist voor rust de orde te herstellen middels treffers van Don van Sermondt en Bob de Wit en uiteindelijk was het Storm Groot die voor de beslissing zorgde waardoor de punten meegingen naar De Noord.

Komende zondag speelt KSV thuis tegen koploper Alkmaarsche Boys en speelt Hugo Boys in eigen huis de derby tegen Con Zelo.