BUNSCHOTEN-SPAKENBURG - De handbalsters van KSV hebben ook hun tweede wedstrijd in winst weten om te zetten. Op bezoek bij HVBS in Bunschoten-Spakenburg won de ploeg van coach Rick Visser met het kleinst mogelijke verschil: 21-22.

De Heerhugowaardse formatie speelde een prima eerste helft waarin het optimaal profiteerde van een viertal tijdstraffen bij de thuisploeg. Mede dankzij de schotkracht van de ervaren Rosina Vreeburg, in dit duel goed voor vijf treffers, en prima keeperswerk van Brenda de Boer ging KSV de rust in met een 10-14 voorsprong.

Na de rust kwam HVBS sterk terug en moest KSV alle zeilen bijzetten om de winst over de streep te trekken. Dolle vreugde was dan ook het gevolg toen de zoemer voor het laatst ging.

KSV is komend weekend vrij en gaat op 20 oktober op bezoek bij VZV DS3.

HVBS - KSV 21-22 (10-14)

Doelpunten: Rosina Vreeburg 5, Minke van den Bos (3), Shannen Ursem (3), Romee Balm (2), Romy Brink (2), India Helleman (2), Sam Wagenaar (2), Jacqueline Kohne (2), Jonna Lemstra (1).