HEERHUGOWAARD - Met nog één wedstrijd te gaan voor de winterstop hebben zowel Hugo Boys als KSV deze zondag een belangrijke uitzege weten te boeken.

Vierdeklasser Hugo Boys won op bezoek bij hekkensluiter Sint Boys in Sint Maarten met 0-3. Bart Snoek opende voor rust de score voor de oranjehemden van trainer Ron Weinbrecher. Na de rust vonden Bob de Wit en Don van Sermondt het net. Door de zege klimt Hugo Boys naar de vijfde plaats.

Komende zondag speelt men in De Noord de inhaalwedstrijd tegen VV Winkel.

KSV is na negen wedstrijden de nieuwe koploper van de vijfde klasse. De ploeg van trainer Rowan Top dankt dat aan een uitzege bij WBSV in Westbeemster. Dion Bestevaar opende aldaar de score. Na de gelijkmaker van de thuisploeg wist Jasper Bakker na rust voor de winnende treffer te zorgen.

De Kruizer vereniging dient zondag de koppositie te verdedigen als DIO, dat slechts één puntje achterstand heeft, op bezoek komt.