EGMOND-BINNEN - SVW '27 heeft de derde plaats in de vierde klasse A weten te verstevigen na een verdiende, maar moeizame overwinning op VV Egmond. In Egmond-Binnen zorgden Luke Dekker en A-junior Bo Dekker voor de doelpunten: 0-2.

Luke Dekker scoorde al na zeven minuten de openingstreffer voor de ploeg van trainer Miquel Tjong A Hung. Dit deed hij op aangeven van Federico Paloni, die na zijn langdurige blessure weer helemaal terug is, getuige ook zijn twee doelpunten in de derby tegen Kolping Boys verleden week. Na die openingstreffer hadden de Heerhugowaarders het niet altijd makkelijk, maar keeper Jesse Bellekom bleek weer een betrouwbare sluitpost, al werd hij kort voor rust ook eenmaal gered door de paal. Dat gebeurde overigens vlak nadat Tim Kramer een grote kans om zeep had geholpen.

Dat deed Paloni na rust ook, maar de aanvaller had evenwel weer een groot aandeel in de zege door een kwartier voor tijd voor zijn tweede assist te zorgen, ditmaal op invaller Bo Dekker: 0-2. Naast Dekker vielen bij SVW '27 ook nog de talenten Jesse Meijer en de debuterende Sven Beukers in.

SVW '27 is komend weekend vrij en speelt op 6 april in eigen huis de derby tegen Vrone.