UTRECHT/PETTEN - Na twee nederlagen op rij heeft vijfdeklasser KSV weer een driepunter kunnen bijschrijven. Een stuk minder verging het vierdeklasser Hugo Boys dat onderuit ging bij hekkensluiter Petten.

KSV bleef tien wedstrijden ongeslagen in de vijfde klasse, maar verloor daarna twee wedstrijden op rij. Zondag wist de ploeg van Rowan Top na een sterke tweede helft in utrecht wel weer te winnen van hekkensluiter Kismet. Na een 1-0 achterstand bij rust sloeg de Kruizer vereniging na rust hard toe met doelpunten van Jasper Bakker (3), Dion Bestevaar (2) en Tygo Brandjes. Het duel eindigde zodoende in een 2-6 zege voor KSV dat nu samen met OSC en SSV 25 punten heeft warabij OSC een duel minder speelde. KSV hoeft bijna een maand niet in actie te komen in competitieverband. Pas op 3 maart is Nautilus de volgende tegenstander.

Hugo Boys is na de winterstop het zicht op de bovenste plaatsen in 4A kwijt geraakt. Na drie gelijke spelen op rij ging de ploeg van Ron Weinbrecher zondag op bezoek bij hekkensluiter Petten met het kleinst mogelijke verschil onderuit (1-0). De thuisploeg speelde zeer compact, gunde het balbezit aan de gasten en sloeg uitindelijk toe via een doelpunt van de snelle Bart Knol. In de slotfase raakte Hugo Boys nog wel de lat, maar het was Petten dat pas de tweede zege van het seizoen over de streep trok. ook Hugo Boys komt op 3 maart pas weer in actie met een uitwedstrijd bij De Koog.